Mitkä ovat Suomen parhaat boutique-hotellit

Vaikka moni odottaakin lomaa kuin kuuta nousevaa, niin se voi aiheuttaa myös stressiä. Ei ole aina helppoa keksiä lomalle mielekästä tekemistä ja siihen voi tulla myös ladanneeksi liikaa odotuksia, mikä voi pahimmillaan aiheuttaa jopa ylimääräistä ahdistusta ja viedä tyystin lomatunnelman. Entäpä, jos lähtisit hetkeksi lepäämään yhteen Suomen parhaista boutique-hotelleista? Esittelemme tässä jutussa niistä muutaman.

Hilton Helsinki Airport -hotelli lähellä lentokenttää

Hilton Helsinki Airport -hotelli on yksi maamme parhaista boutique-hotelleista. Kerromme pian miksi. Ensinnäkin monet sen vieraista ovat sitä mieltä, että hotelli tarjoaa hyvin vastinetta rahoille. Hotellin ruokaa on kehuttu erittäin hyväksi ja Hilton Helsinki Airport -hotellin erityisenä hyvänä puolena on se, että hotelli sijaitsee lähellä lentokenttää. Hilton Helsinki Airport -hotelli soveltuukin erinomaisen hyvin sellaisille matkalaisille, jotka ovat esimerkiksi lentämässä heti seuraavana aamuna kohti uusia seikkailuita.

Hilton Helsinki Airport -hotellin huoneet ovat keskeisestä sijainnista huolimatta yllättävän hiljaisia ja viihtyisyyttä lisää myös huoneiden siisteys. Hilton Helsinki Airport -hotellissa on huomioitu matkailijat, joita odottaa aikainen lento; aamiaista tarjoillaan nimittäin jo kello 3.30!

Hilton Helsinki Airport -hotellin henkilökuntaa on kehuttu ystävälliseksi sekä ammattitaitoiseksi. Hyvä henkilökunta onkin tämän hotellin eräs valttikorteista!

Viihtyisä Hotel Pariisin Ville Vanhan Porvoon sydämessä

Hotel Pariisin Ville on Hilton Helsinki Airport -hotellin ohella toinen suomalainen boutique-hotelli, joka ansaitsee maininnan yhtenä Suomen parhaista. Myös tässä hotellissa asiakkaat ovat kokeneet saaneensa hyvin vastinetta rahoilleen. Hotellia on kuvattu viehättäväksi ja sen sijainti on erinomainen. Toisin kuin Hilton Helsinki Airport -hotelli, tämä hotelli sijaitsee tunnelmallisessa Vanhassa Porvoossa – ja itse asiassa aivan sen sydämessä.

Kyseessä ei ole mikään suuren suuri hotelli, sillä huoneita hotellissa on ainoastaan 10 kappaletta. Huoneet on kunnostettu tyylillä ja hotellin asiakkaat ovat kehuneet niiden olevan erityisen siistejä. Lähiruoka-aaminainen on Hotel Pariisin Villen parasta antia ja sopii hyvin hotellin miljööseen.

Palvelualtis Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki

Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki on myös saanut hyvää palautetta hinta-laatusuhteestaan. Samoin hyvää palautetta on saanut Radisson Blu Plaza Hotel, Helsingin vastaanotto, jonka palvelua on kehuttu sekä ripeäksi ja huomioivaksi mutta samaan aikaan myös rauhalliseksi. Radisson Blu Plaza Hotel, Helsingin sijainti on erityisen hyvä ja yöpymiskokemuksen kruunaa runsas aamiainen, joka tarjoillaan viihtyisässä aamiaissalissa.

Helsingin Radisson Blu Plaza Hotel soveltuu hyvin myös seminaari- sekä kokousmatkoille, sillä hotellista löytyy siistit kokoustilat. Tätä hotellia kannattaakin harkita, jos mielessä on businessmatka, jossa ei haluta tinkiä työntekijöiden viihtyisyydestä.

Viehättävä Park Hotelli Turku

Park Hotelli Turku on erityisen viehättävä ja ainutlaatuinen kohde, joka muistuttaa vanhaa saksalaista gasthousea. Hotellin tyylikkyydestä voidaan olla montaa mieltä; osaa tällainen kuluneisuus viehättää, mutta osalle Park Hotelli Turku saattaa olla jo hieman liiankin boheemi kokemus. Kyseessä on siis erityisen persoonallinen hotelli.

Lapsiystävällinen Radisson Blu Aleksanteri Helsingissä

Radisson Blu Aleksanteri on saanut kiitosta erityisesti hyvästä aamiaisestaan ja lapsiystävällisestä henkilökunnastaan. Tämän hotellin huoneet eivät ole välttämättä kovin suuria, mutta sitäkin viihtyisämpiä. Radisson Blu Aleksanteri Hotel sijaitsee Helsingissä. Erinomaisesta sijainnistaan huolimatta hotellia on kuitenkin luonnehdittu rauhalliseksi ja meluttomaksi.

Tyylikäs Hotel Fabian Helsingissä

Hotel Fabian sijaitsee Helsingissä hyvällä paikalla, osoitteessa Fabianinkatu 7. Hotellin huoneet ovat tilavia ja sisustus on erityisen tyylikästä. Hotelliasiakkaiden käytössä on maksutta Wi-Fi-yhteys ja yöpyminen sisältää hotelliaamiaisen. Hotel Fabianista löytyy ilmastointi sekä sviittejä ja huonepalvelu. Kyseessä on savuton kohde.