Mikä on Suomen paras hotelli?

Otsikossa esitettyyn kysymykseen ei ole varmasti olemassa yhtä yksiselitteistä vastausta. Se mikä on paras hotelli, riippuu niin kovin monesta osatekijästä, ensinnäkin siitä, mitä lomaltasi odotat ja millaisella budjetilla olet liikkeellä. Tässä artikkelissa esitellään kuitenkin hotelleja, jotka ovat saaneet aivan erityisen hyvää palautetta muilta yöpyjiltä. Ehkäpä omakin hotellihelmesi löytyy tältä listalta.

Hotelli Lilla Roberts Helsingin sydämessä

Helsingin sydämessä sijaitseva Hotelli Lilla Roberts on saanut matkailijoilta suitsutusta siitä, että se tarjoaa heidän mielestään aivan erityisen hyvin vastinetta rahoille. Kyseessä on savuton hotelli, jossa on tarjolla ammattitaitoista huonepalvelua. Wi-Fi on asiakkaiden käytössä maksutta ja hotelliyöpyminen sisältää aamiaisen, joka on monelle vierailijalle hotelliyöpymisen kohokohta. Lisäksi tästä hotellista löytyy upeita sviittejä.

Lilla Robertsissa panostetaan sekä tyylikkyyteen että mukavuuteen ja sitä kuvaillaan jopa tanskankielisellä sanalla “hygge”, joka tarkoittaa elämässä olevia mukavia ja hyviä asioita. Lilla Robertsia voidaankin pitää oikeana hygge-keitaana!

Huoneita tästä hotellista löytyy yhteensä 130 kappaletta ja yöpymisen hintaluokka liikkuu standardihuoneiden keskimääräisten hintojen perusteella noin 150-336 euron kieppeillä. Tyyli on luksusmainen ja hotelli on vuoden 2018 Travellers´ Choice -tunnustuksen voittaja. Lisäksi se on saanut erinomaisen kohteen sertifikaatin.

Helsingin Unioninkadun Hotel Haven

Erään Hotel Havenin asiakkaan sanoin tämä hotelli tarjoaa takuuvarmaa laatua. Toinen hotellin asiakas on sitä mieltä, että tätä hotellia parhaiten kuvaava sana on lämminhenkinen. Juuri käsi kädessä kulkevat laatu ja lämminhenkisyys ovatkin Hotel Havenin valttikortit.

Hotel Haven sijaitsee Unioninkadulla ja tarjoaa asiakkailleen monia verrattomia etuja, kuten maksuttoman wi-Fin ja aamiaisbuffetin. Hotellista löytyy sekä ilmastointi että sviittejä eikä huonepalveluakaan sovi unohtaa. Kyseessä on savuton kohde.

Huoneita tästä hotellista löytyy 137. Standardin huoneen keskimääräisiä hintoja tarkasteltaessa liikutaan hintaluokassa 167-344 euroa. Kuntoilijoille on ilouutinen, että tästä hotellista löytyy kuntokeskus omalla kuntosalilla. Hotelli soveltuu hyvin myös business-matkoille, koska siitä löytyy oma Business Center nettiyhteyksineen. Lisäksi hotellista löytyy konferenssitiloja ja juhlatila. Hotellin henkilökunta on erityisen kielitaitoista eikä lemmikkieläimiäkään käännytetä tässä hotellissa ovelta.

Tuttuakin tutumpi Hotel Kämp

Puhuttaessa Suomen parhaista hotelleista, ei toki voida ohittaa tuttuakin tutumpaa ja jopa klassikoksi noussutta Hotel Kämpia, joka sijaitsee aivan Helsingin ydinkeskustassa, osoitteessa Pohjoisesplanadi 29. Kyseessä on luksusluokkainen hotelli, jossa on helppo viihtyä.

Huoneita Hotel Kampista löytyy 179. Huoneiden lisäksi hotelli tarjoaa asiakkaidensa käyttöön muun muassa kuntokeskuksen, kylpyläpalveluita, Business centerin, limusiinipalvelun sekä maksullisen lastenhoitopalvelun. Hotellin vastaanotto on auki vuorokauden ympäri.

Hotellin sijainti on eräs syy sen suureen suosioon. Lähistöltä löytyy esimerkiksi Kluuvi, Ateneumin taidemuseo, Helsingin tuomiokirkko sekä Senaatintori. Myös presidentinlinna, Kiasma, Kansallismuseo, Finlandia-talo ja Suomenlinnan linnoitus sijaitsevat lähietäisyydellä, joten kaupungin kiehtovimpiin kohteisiin tutustuminen on helppoa tästä kohteesta käsin. Esplanadille Hotel Kämpista kävelee minuutissa – ja ikimuistoinen Helsinki-kierros voi alkaa!

Arctic Light Hotel Rovaniemellä

Lapissa sijaitseva Rovaniemi on eräs kiehtovimmista Suomen kaupungeista. Jos yövyt Rovaniemellä, kannattaa harkita yöpymistä tunnelmallisessa Arctic Light Hotelissa. Hotelli tarjoaa asiakkaidensa käyttöön maksuttoman Wi-Fin sekä maksuttoman pysäköinnin. Lisäksi yöpyminen sisältää aamiaisen. Huoneet ovat savuttomia ja niihin on mahdollista saada huonepalvelun palveluita. Tämän hotellin valttikortteja ovat tasokkuus sekä hyvä sijainti.

Tästä viihtyisästä hotellista löytyy kuntokeskus kuntosaleineen. Asiakkaiden viihtyisyyttä lisäävät niin ilmastointi, kuivapesupalvelu, pesulapalvelu kuin concierge-palvelukin. Lisäksi hotellista löytyy kokoushuoneita ja sinne pääsee myös pyörätuolilla. Huoneet ovat savuttomia ja tarjolla on myös perhehuoneita. Huoneita on yhteensä 57. Hintaluokka tässä hotellissa on noin 130-653 euroa.